• Gratis verzending vanaf € 50,-
 • Op werkdagen voor 23:30 besteld, morgen in huis!
 • 14 dagen bedenktijd

Voorwaarden

1. Algemene verkoopvoorwaarden

Voor aankopen in onze NoRRod winkel en aankopen die u heeft gedaan via onze webshop op NoRRoD.nl gelden verschillende voorwaarden. Kies hier onder welke voorwaarden u wilt inzien:

Algemene verkoopvoorwaarden winkel
Heeft u uw product gekocht in een NoRRod winkel? Dan zijn de onderstaande algemene verkoop- voorwaarden van toepassing.

Algemene verkoopvoorwaarden voor de winkel

 

 

Algemene verkoopvoorwaarden website
Heeft u uw product gekocht op de NoRRoD website? Dan zijn de onderstaande algemene verkoop- voorwaarden van toepassing.

Algemene voorwaarden voor online verkoop

Voorwaarden herroepingsrecht

Zakelijke aankopen
Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten met zakelijke klanten zijn de ICT ~ Office Voorwaarden van toepassing, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Midden-Nederland onder nummer 30174840. Bekijk hier deze voorwaarden. Maakt uw bestelling deel uit van een contract dat is afgesloten met ISL Automatisering B.V. of Skool B.V. dan gelden de voorwaarden uit dat contract voor uw bestelling.

 

2. Privacyverklaring NoRRoD

Het onderstaande privacy protocol is van toepassing op ieder gebruik van of op alle bezoeken aan  de website van NoRRoD, daaraan gerelateerde social media activiteiten van en/of overeenkomsten tussen de gebruiker ("u") en NoRRoD ("wij") of een van haar dochterondernemingen (hierna "naam"). Dit privacy protocol heeft tot doel u te informeren op welke wijze door NoRRoD persoonsgegevens worden verwerkt. Wij zullen uw gegevens niet aan derden verkopen.

1. Waarom verzamelt NoRRoD (persoons)gegevens?
2. Welke andere gegevens worden verzameld?
3. Nieuwsbrief
4. Hoe beschermt NoRRoD (persoons)gegevens?
5. Verantwoordelijke voor verwerking van persoonsgegevens
6. Is NoRRoD verantwoordelijk voor andere websites?
7. Welke rechten heeft u?
8. Kan deze privacyverklaring worden gewijzigd?
9. Waar kunt u terecht voor vragen en verzoeken?

Op dit privacy protocol is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

Eindhoven, 4 juni 2012

 

3. NoRRoD Zorgeloos Genieten plan (verzekering)

Het NoRRoD Zorgeloos Genieten plan (ook wel NZG) is een extra verzekering op uw laptop, desktop of tablet. De verschillende pakketten bieden bescherming tegen o.a. schade, technische gebreken en diefstal.

De kosten van NZG bij aanschaf van uw product zijn afhankelijk van de keuze van de soort verzekering en de prijs van uw product. Daarnaast worden er standaard € 4,95 administratiekosten in rekening gebracht.

Er zijn 3 varianten van het NoRRoD Zorgeloos Genieten (NZG) plan:

 • Basis
  2 jarige verzekering - dekking: vallen, stoten, vochtschade en piekspanning.
 • Deluxe
  3 jarige verzekering - dekking: vallen, stoten, vochtschade, piekspanning en technische gebreken na de garantie periode.
 • Compleet
  3 jarige verzekering - dekking: vallen, stoten, vochtschade, piekspanning, technische gebreken na de garantie periode en diefstal/beroving.
Let op: desktop systemen kunnen enkel worden verzekerd met het NZG Compleet pakket. De overige verzekeringen zijn hier niet voor beschikbaar. U kunt het NoRRoD Zorgeloos Genieten plan dat bij u past, afsluiten bij aankoop van uw computer bij onze NoRRoD winkel.

De voorwaarden van NZG kunt u hier vinden.

Wat moet ik doen bij schade?
U dient het product ter reparatie aan te bieden bij een van onze filialen of via het RMA formulier. Wanneer u schade heeft aan uw product ontvangt u een prijsopgave. U dient online het schadeformulier in te vullen en de prijsopgave hierbij mee te sturen.

Actua controleert vervolgens de gegevens en geeft goedkeuring of afkeuring op de prijsopgave. U dient dan zelf nog wel de prijsopgave onder optie 1 terug te sturen en te betalen. Nadat de betaling is ontvangen, ontvangt u een factuur van de reparatiekosten welke u bij Actua kunt declareren.

Zijn er nog bijkomende kosten bij het aanspreken van de verzekering?
U dient bij gebruik van de verzekering met enkele kosten rekening te houden. Zo betaald u per schade melding een eigen risico van € 50,-. Ook geldt er een afschrijving op uw product waardoor niet het gehele aankoopbedrag vergoedt zal worden: In het eerste jaar is de afschrijving 0%, het tweede jaar 10% en het derde jaar 25% van de aanschaf waarde.