• Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Op werkdagen voor 23:30 besteld, morgen in huis!
  • 14 dagen bedenktijd
Microsoft
Microsoft OneNote 2013 - Download - Zakelijk

Microsoft OneNote 2013 - Download - Zakelijk

Beschikbaarheid: niet (meer) beschikbaar
Engels, 1 apparaat, voor Windows
 
 

Creëer en deel digitale aantekeningen

Microsoft OneNote 2013 is een digitaal notitieblok waarin je eenvoudig met meerdere mensen werkt. Microsoft OneNote 2013 is onderdeel van Microsoft Office 2013 en bevat een groot aantal updates vergeleken met de vorige versie. Een van de grootste wijzigingen is de mogelijkheid om Microsoft OneNote 2013 op een Windows 8 computer te gebruiken.

Handige manier om notities te verzamelen

Microsoft OneNote 2013 is een van de handigste manieren om notities te verzamelen en te delen met anderen. In het programma werk je met verschillende gebruikers aan hetzelfde document. Je voegt teksten, afbeeldingen of mediabestanden toe. Microsoft OneNote 2013 combineert Word, Paint en Excel tot een notitie waarin je vrij werkt. Als je niet zo'n goede tekenaar bent upload je eenvoudig afbeeldingen van Flickr en zoekmachine Bing.

Daarnaast voeg je tijden, spreadsheets, links, bestanden en audo toe aan de notitie. Als je tevreden bent met jou aantekening gebruik je de spellingcheck om het document te controleren voor je het verzendt. Je verstuurt het bestand via e-mail, slaat het op in een groot aantal bestandsformaten, of deelt het via uitnodigingen voor vergaderingen.

Eenvoudig in gebruik

De interface van Microsoft OneNote 2013 is simpel en eenvoudig in gebruik. De tabs voor elk menu hebben een duidelijke naam en beschikken over herkenbare Microsoft icoontjes. Microsoft OneNote 2013 heeft, net als alle andere Office-programma's een werkbalk met handige sneltoetsen. Een rechtermuisklik toont het snelle bewerkingsmenu.

Strak en overzichtelijk

Het uiterlijk van Microsoft OneNote 2013 past volledig bij de andere Office 2013 producten. De lay-out is strak en overzichtelijk. Het programma werkt over het algemeen snel, zelfs als je grote bestanden of video's toevoegt. Als je niet verbonden bent met je Microsoft-account werk je nog steeds door in je Microsoft OneNote 2013 bestanden en sla je het document op zodat je het later deelt met anderen.

Conclusie

Microsoft OneNote 2013 heeft veel handige opties om snel een overzichtelijk een gedetailleerd notebook te creëren en met anderen te delen.Besturingssysteem/software
Geschikt voor
Windows
Type software
Office software
Licentie
Aantal apparaten
1
Aantal licenties
1
Software uitvoering
Download
Minimale systeemeisen
Aanbevolen RAM
2 GB
Minimaal benodigde RAM
1 GB
Minimaal benodigde schijfruimte
3 GB
Minimale processor snelheid
1 GHz
Taal
Taal
Engels
Technische details
Bestemd voor
Zakelijk gebruik
Platform
Windows
Productnummers
Artikelnummer fabrikant
AAA-01468
Productnummer
20193796Voeg toe aan verlanglijst