• Gratis verzending vanaf € 50,-
 • Op werkdagen voor 23:30 besteld, morgen in huis!
 • 14 dagen bedenktijd
Microsoft
Microsoft Project 2013 Professional - Download - Zakelijk

Microsoft Project 2013 Professional - Download - Zakelijk

Beschikbaarheid: niet (meer) beschikbaar
Nederlands, 1 apparaat, voor Windows
 
 
Werk eenvoudig samen met anderen om projecten snel te starten en tot een goed einde te brengen. Dankzij de verbeterde synchronisatie met SharePoint 2013 kunt u de status vanaf vrijwel elke locatie effectief bijhouden.

Voordelen

Microsoft Project Professional 2013 biedt u krachtige nieuwe manieren om belangrijke projecten effectief te beheren. Ontgrendel eenvoudig samenwerkingsmogelijkheden om projecten snel te starten en tot een goed einde te brengen, en maak tegelijkertijd gebruik van de kracht van Office 365 of SharePoint om vrijwel overal te kunnen werken. U kunt direct communiceren dankzij de naadloze integratie van Skype voor Bedrijven om teamleden vanuit Project Professional te bellen of chatberichten toe te sturen. Breid de functionaliteit van Project uit met apps voor Office om aan uw specifieke zakelijke vereisten te voldoen.

Georganiseerd houden

Plan en beheer uw projecten eenvoudig met intuïtieve besturingselementen en flexibele hulpmiddelen voor teams waarmee uw organisatie de beoogde zakelijke waarde kan leveren.

 • Richt u snel op wat belangrijk is, selecteer eenvoudig te ondernemen acties en zoek probleemloos naar functies met een verbeterde visuele ervaring.
 • Gebruik de nieuwste Project-sjablonen op Office.com vanuit Project om snel aan de slag te gaan.
 • U blijft georganiseerd omdat u snel toegang krijgt tot recente bestanden en locaties vanuit de weergave Backstage.

Efficiënt werken en prioriteiten bepalen

Werk efficiënt en bepaal prioriteiten door de dagelijkse werkzaamheden, projecttaken, belangrijke details en tijdlijnen in een visueel uitgebreide en contextuele interface te verzamelen.

 • Houd de controle over uw projectplannen, ongeacht de grootte.
 • Met de uitgebreide, kant-en-klare rapportagehulpmiddelen in een vertrouwde Office-ervaring kunt u snel en eenvoudig de voortgang en resourcetoewijzing meten.
 • Dankzij gemarkeerde taakpaden in het Gantt-diagram weet u altijd hoe uw taken samenkomen en identificeert u de belangrijkste taakpaden voor een succesvol project.
 • Richt u op het belangrijkste in een contextuele gebruikersinterface om taken te organiseren, taken te koppelen en tijdlijnen te maken.

Overal beheren

U kunt uw projecten overal beheren met hulpmiddelen waarmee u onderweg contact houdt met uw team en op de hoogte blijft van uw projecten.

 • Deel de meest recente status, gesprekken en projecttijdlijn via een speciale projectsite met verbeterde integratie tussen Project en Office 365 (of SharePoint).
 • Maak uw projectsite in enkele klikken om projectdetails snel te delen met uw team en iedereen op de hoogte en georganiseerd te houden.

Geslaagde projecten leveren

Lever effectieve presentaties waarmee direct inzicht wordt geboden in taakplanning, resourcetoewijzing, kostenefficiënties en de vele andere belangrijke details van uw projecten.

 • In de weergave Projecttijdlijn kunt u uw project visualiseren om fraaie presentaties te verzorgen voor uw team, leidinggevenden en belanghebbenden.
 • Deel eenvoudig inzichten waarmee u beter de voortgang kunt communiceren en resultaten kunt bereiken.
 • Gebruik kant-en-klare rapporten, zoals Burndown en Resourceoverzicht, of maak uw eigen rapporten in een vertrouwde Excel-achtige omgeving om de voortgang snel te meten en effectief te communiceren met uw team, leidinggevenden en belanghebbenden.
 • U kunt items vanuit Project eenvoudig kopiëren naar en plakken in vertrouwde Office-toepassingen, zoals Word en PowerPoint, zonder kwaliteitsverlies of verlies van de mogelijkheid om labels en stijlen te wijzigen.

Anticiperen op wijzigingen

Anticipeer op wijzigingen met toekomstgerichte weergaven met betrekking tot het dagelijkse werk voor uw projecten en de resources die nodig zijn om dat werk uit te voeren.

 • Met verbeterde hulpmiddelen zoals Teamplanner kunt u potentiële problemen zien en wijzigen voordat ze van invloed kunnen zijn op uw planning.
 • Met Project kunt u taken instellen op Inactief en wat-als-scenario's snel analyseren zonder het hele projectplan opnieuw te hoeven maken.

De Office Store verkennen

Verken de Office Store om snel vernieuwingen met flexibele opties door te voeren, om kant-en-klare mogelijkheden aan te passen en uit te breiden.

 • De nieuwe Office Store biedt apps voor Office waarmee de functionaliteit van Project wordt uitgebreid om unieke problemen op te lossen en te voorzien in uw unieke behoeften en de behoeften van uw bedrijf.
 • Zoek apps op Office.com en kies distributieopties of bied toegang via een zakelijke app-catalogus.
 • Maak gebruik van een robuuste toepassingsarchitectuur met een beschikbare SDK (Software Development Kit) voor aangepaste programmeerbaarheid.

Dagelijkse samenwerking verbeteren

Werk naadloos samen met verschillende hulpmiddelen om al uw teamleden de informatie te bieden die ze nodig hebben.

 • Project werkt goed samen met Office, Office 365, SharePoint en Skype voor Bedrijven om u een volledig beheersysteem voor samenwerkingsprojecten te bieden.
 • Kopieer projectgegevens eenvoudig naar Office-toepassingen, zoals PowerPoint en e-mail, of sla belangrijke plannen en details op in Office 365 en SharePoint.
 • De synchronisatie van taaklijsten tussen Project en Office 365 of SharePoint werkt beter dan ooit, zodat u snel projectgegevens naar uw team kunt sturen en hun wijzigingen eenvoudig vanaf vrijwel elke locatie kunt ontvangen.

Communiceren in realtime

Communiceer in realtime met teamleden aan de andere kant van de gang of aan de andere kant van de wereld met hulpmiddelen die zijn ontworpen om uw belangrijkste gesprekken snel en veilig te verzenden.

 • Zie of een teamlid beschikbaar is voor een gesprek of chatbericht met Skype voor Bedrijven door hun aanwezigheidsstatus te bekijken in uw projectplan.
 • Verzend chatberichten om realtime gesprekken te starten en gedeelde vergaderruimten in te stellen vanuit uw project met Skype voor Bedrijven Online-integratie tussen Project en Office 365.
 • Lever projectgegevens, houd de status effectief bij en ontvang wijzigingen vanaf vrijwel elke locatie door gebruik te maken van verbeterde lijstsynchronisatie tussen SharePoint en Project.


Besturingssysteem/software
Geschikt voor
Windows
Type software
Office software
Licentie
Aantal apparaten
1
Aantal licenties
1
Software uitvoering
Download
Minimale systeemeisen
Aanbevolen RAM
2 GB
Minimaal benodigde RAM
1 GB
Minimaal benodigde schijfruimte
3 GB
Minimale processor snelheid
1 GHz
Taal
Taal
Nederlands
Technische details
Bestemd voor
Zakelijk gebruik
Platform
Windows
Productnummers
Artikelnummer fabrikant
AAA-01977
Productnummer
20193807Voeg toe aan verlanglijst