• Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Op werkdagen voor 23:30 besteld, morgen in huis!
  • 14 dagen bedenktijd
Microsoft
Microsoft Word 2013 - Download - Consument

Microsoft Word 2013 - Download - Consument

Beschikbaarheid: niet (meer) beschikbaar
Engels, 1 apparaat, voor Windows
 
 

Geweldige documenten creëren en delen

Met Word 2013 kun je mooiere en aantrekkelijkere documenten maken, en met meer mediatypen werken, zoals online video's en afbeeldingen. Je kunt zelfs PDF-bestanden openen. Doe meer: zet er online video in, open een PDF-bestand en bewerk de inhoud, lijn moeiteloos afbeeldingen en diagrammen uit. De nieuwe leesmodus is helder en leidt niet af. En het werkt geweldig op tablets.


Beter voor de ogen

Nieuwe leesstand. Tekst wordt automatisch in kolommen gerangschikt, zodat je gemakkelijker van het scherm kunt lezen. Minder menu’s betekent meer aandacht voor je inhoud, met alleen de hulpmiddelen die waarde toevoegen aan wat je leest.

Lezen hervatten. Geniet van je boek, pauzeer even en ga dan verder waar je was gebleven. Zelfs op een andere pc of tablet. Word plaatst automatisch een bladwijzer op de laatste plek waar je gelezen hebt.**

**Vereist een internetverbinding; moet worden aangemeld met een Microsoft-account of een Office 365-accountMet groter gemak samenwerken

Opmerking beantwoorden. Houd het gesprek in de gaten. Plaats opmerkingen en beantwoord deze naast de tekst die je bespreekt, zodat iedereen meteen kan zien wie heeft geantwoord en wanneer.

Online presenteren. Geniet van meer flexibiliteit. Toon je document aan iedereen in je werkgroep, zelfs als men geen beschikking heeft over Word. Stuur een link en men kan je tijdens het presenteren van het document op je scherm, online in een browser volgen.


Je documenten afwerken als een pro

PDF-conversie. Deze manier van tijdbesparing zul je wel kunnen waarderen. Open een PDF-bestand in Word en maak gebruik van de mogelijkheid om de inhoud, zoals paragrafen, lijsten en tabellen, te bewerken alsof het in Word was gemaakt.

Lijnhulpmiddelen. Bereik een prachtig afgewerkte, professionele look - lijn je grafieken, foto's, video's en diagrammen uit met je tekst. Handige lijnhulpmiddelen worden ter plaatse zichtbaar als je ze nodig hebt en verdwijnen weer als je ermee klaar bent.


Besturingssysteem/software
Geschikt voor
Windows
Type software
Office software
Licentie
Aantal apparaten
1
Aantal licenties
1
Software uitvoering
Download
Minimale systeemeisen
Aanbevolen RAM
2 GB
Minimaal benodigde RAM
1 GB
Minimaal benodigde schijfruimte
3 GB
Minimale processor snelheid
1 GHz
Taal
Taal
Engels
Technische details
Bestemd voor
Consumenten
Platform
Windows
Productnummers
Artikelnummer fabrikant
AAA-02569
Productnummer
20193818Voeg toe aan verlanglijst