• Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Op werkdagen voor 23:30 besteld, morgen in huis!
  • 14 dagen bedenktijd
Microsoft
Microsoft Windows 7 Professional SP1 32-bit, OEM

Microsoft Windows 7 Professional SP1 32-bit, OEM

Beschikbaarheid: niet (meer) beschikbaar
1 Licentie, Nederlands
 
 
Alles wat u nodig hebt op uw werk en thuis
Windows 7 Professional bevat de Home Premium-functies waar u van houdt en de zakelijke functies die u nodig hebt voor uw werk. Maak gemakkelijker en veiliger verbinding met bedrijfsnetwerken en deel bestanden tussen de verschillende pc's in uw huis. Daarnaast kunt u veel Windows XP-productiviteitsprogramma's uitvoeren in de Windows XP-modus en uw gegevens gemakkelijk terugzetten via automatische back-ups naar uw thuis- of bedrijfsnetwerk.
  • XP-modus gebruiken: U kunt veel bestaande productiviteits- en bedrijfsprogramma's uitvoeren die zijn ontwikkeld voor Windows XP— als dit nog niet is geïnstalleerd, kunt u dit gratis downloaden bij Microsoft
  • Automatisch back-ups maken van uw bestanden: beveilig uw gegevens tegen gebruikersfouten, niet werkende hardware en andere problemen. U kunt een back-up van uw bestanden maken op een externe vaste schijf, een secundaire vaste schijf, een beschrijfbare cd of dvd of op een netwerklocatie.
  • Tijd en geld besparen bij het oplossen van IT-problemen: gebruik de krachtige diagnostische programma's en probleemoplossers die zijn ingebouwd in het Onderhoudscentrum voor het oplossen van veel computerproblemen.
  • Bestanden delen met de verschillende pc's in uw huis: gebruik HomeGroup om uw pc's met Windows 7 aan te sluiten op één printer. Geef precies op wat u van elke pc wilt delen met alle pc's in de HomeGroup.
  • Communiceren met alle compatibele apparaten die zijn aangesloten op uw computer: u ziet afbeeldingen en status van de apparaten en kunt algemene taken uitvoeren vanuit één venster.
  • Vrijwel alles op uw pc zoeken, van documenten tot foto's en e-mailberichten: klik op de knop Start en typ een woord of een paar letters uit de naam van het bestand dat u zoekt in het zoekvak en u krijgt een geordende lijst met resultaten.
  • Meerdere pc's verbinden, met of zonder een server: gebruik Aan domein toevoegen om pc's snel en veiliger te verbinden met uw bedrade of draadloze domeinnetwerk.
  • Vind de juiste printer: gebruik automatische printerlocatieherkenning om uw printer te identificeren wanneer u van huis naar kantoor gaat of andersom.


Besturingssysteem/software
Architectuur besturingssysteem
32-bit
Licentie
Aantal licenties
1 gebruiker
Minimale systeemeisen
Minimaal benodigde RAM
2 GB
Minimaal benodigde schijfruimte
20 GB
Minimale processor snelheid
1 GHz
Taal
Taal
Nederlands
Technische details
Media
DVD
Platform
PC
Software uitvoering
OEM
Productnummers
Artikelnummer fabrikant
FQC-08278
Productnummer
20222916Voeg toe aan verlanglijst