• Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Op werkdagen voor 23:30 besteld, morgen in huis!
  • 14 dagen bedenktijd
Adobe
Adobe Photoshop Elements 13

Adobe Photoshop Elements 13

Beschikbaarheid: niet (meer) beschikbaar
Engels, 1 gebruiker, voor Windows en Mac
 
 
NIEUW! Altijd je foto's bij je, waar je ook bent. Maak snelle bewerkingen, voeg als een professional artistieke elementen toe of transformeer je foto's om je visie te tonen. Druk je expressiviteit uit in prachtige fotoboeken en kaarten. Onderweg toegang tot je foto's En vind elke foto altijd snel.

Je foto's transformeren
Maak snelle bewerkingen, voeg als een professional artistieke elementen toe of transformeer je foto's om je visie te tonen. In Photoshop Elements kun je stapsgewijze instructies volgen of kun je het voor je laten doen.

Maken en delen
Deel blijvende herinneringen in fotoboeken, schetsboeken en op kaarten die jouw stijl weergeven. Deel foto's via Facebook, Twitter, Flickr, en meer — en plaats een cool accent op je Facebook-pagina met behulp van een aangepaste omslagfoto.

Mobiele foto's welkom
Het is eenvoudiger dan ooit om je foto's van mobiele apparaten te synchroniseren met Elements om geheugen vrij te maken op je telefoon en leuke transformaties te maken. Of om foto's van Elements te synchroniseren met je mobiele apparaat, zodat je overal toegang hebt tot elke herinnering.


Besturingssysteem/software
Geschikt voor
Mac OS, Windows
Type software
Grafische software
Licentie
Aantal apparaten
1
Software uitvoering
Download
Minimale systeemeisen
Minimaal benodigde schijfruimte
5 GB
Minimaal RAM
2 GB
Minimale processor
1.6 GHz
Taal
Taal
Engels
Productnummers
Artikelnummer fabrikant
65237735
Productnummer
20466278Voeg toe aan verlanglijst