• Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Op werkdagen voor 23:30 besteld, morgen in huis!
  • 14 dagen bedenktijd
Adobe
Adobe Acrobat Pro DC 2015
  

Adobe Acrobat Pro DC 2015

Beschikbaarheid: niet (meer) beschikbaar
Nederlands, 1 gebruiker, voor Mac
Digitale Download, direct beschikbaar!
 
 

Wat is Acrobat DC?

Acrobat DC is de volledig opnieuw ontworpen desktopversie van 's werelds beste PDF-oplossing. Het omvat een mobiele app zodat je PDF's kunt invullen, ondertekenen en delen op elk apparaat. En met Document Cloud-services kun je PDF's maken, exporteren, bewerken, bijhouden en verbonden blijven met recente bestanden op al je apparaten.

Alle verschillen tussen Reader (gratis), Standard en Pro op een rij

Je kantoor is zo mobiel als jij bent.

Acrobat DC met Document Cloud-services zit boordevol met tientallen gereedschappen die je nodig hebt voor het converteren, bewerken en ondertekenen van PDF's. En het is net zo mobiel als jij dat bent. Je kunt dus beginnen aan een document op kantoor, het vervolgens bewerken in de trein, en het ter goedkeuring versturen vanuit je woonkamer — naadloos en eenvoudig.
Acrobat DC werkt op een magische manier.

Bewerk elk willekeurig bestand, zelfs een papieren document. Neem gewoon een foto met je telefoon, en open deze op je desktop. Onder je ogen transformeert Acrobat de foto op een magische manier in een PDF die je kunt bewerken op je tablet — compleet met aangepaste lettertypen die overeenkomen met de tekst in je oorspronkelijke bestand.


E-handtekeningen. Overal.

Acrobat DC maakt e-handtekeningen beschikbaar op meer dan één miljard apparaten over de hele wereld. Nu kan iedereen rechtsgeldig documenten ondertekenen met een vinger op een aanraakgevoelig apparaat — of met enkele snelle muisklikken in een browser. Acrobat DC is meer dan alleen een app voor elektronisch ondertekenen. Je kunt met Acrobat DC eenvoudig ondertekende documenten versturen, bijhouden en opslaan.
Een prachtige, aanraakgevoelige UI.

Acrobat DC is aanraakgevoelig, volledig mobiel en heeft een fantastische nieuwe UI waarmee je alle benodigde gereedschappen binnen handbereik hebt — Acrobat DC is zo geweldig dat je je zult afvragen hoe je ooit werk gedaan wist te krijgen zonder deze software.Besturingssysteem/software
Geschikt voor
Mac OS
Type software
Grafische software
Licentie
Aantal apparaten
1
Software uitvoering
Download
Minimale systeemeisen
Minimaal benodigde schijfruimte
2.7 GB
Minimaal RAM
1 GB
Minimale processor
1.5 GHz
Taal
Taal
Nederlands
Productnummers
Artikelnummer fabrikant
65257578
Productnummer
20524209Voeg toe aan verlanglijst