• Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Op werkdagen voor 23:30 besteld, morgen in huis!
  • 14 dagen bedenktijd
Microsoft
Microsoft Office 2013 voor Thuisgebruik en Zelfstandigen
  

Microsoft Office 2013 voor Thuisgebruik en Zelfstandigen

Beschikbaarheid: niet (meer) beschikbaar
1 Licentie, Nederlands
 
 

Het nieuwste van Office

Microsoft Office Home & Business 2013 is ontworpen om sneller te creëren en communiceren, met nieuwe, tijdbesparende functies en een strakke, moderne uitstraling. Bovendien kunt u uw documenten met SkyDrive opslaan in de cloud, zodat u er vrijwel overal toegang toe hebt.

Wat biedt Microsoft Office Home & Business 2013
Microsoft Office Home & Business 2013 biedt u de nieuwste versies in 1 programma , Word, Excel, PowerPoint, OneNote en Outlook.

Vink uw taken sneller af
Ervaar Office op z’n best op Windows 8-apparaten, met een verbeterde gebruikersinterface, geoptimaliseerd voor touch, stylus en toetsenbord. Maak gebruik van de verbeterde functionaliteiten voor een betere leeservaring. Het nieuwe startscherm toont u een selectie van recent bewerkte documenten en sjablonen, zodat u snel aan de slag kunt.

Vereenvoudig de manier waarop u communiceert
Om uw werk in Microsoft Office Home & Business 2013 nog eenvoudiger te maken maakt u gebruik van de nieuwste hulpmiddelen voor e-mail, planningen en taken in Outlook, bekijkt u planningen, afspraken of contactinformatie in Outlook, zonder het scherm te verlaten. Creëert u in het oog springende presentaties met de breedbeeldthema’s in PowerPoint en gebruikt u OneNote om notities, afbeeldingen, webpagina’s spraakberichten en meer te verzamelen.

Profiteer van slimmere programma’s.
Slimmere programma’s maken uw werk eenvoudiger en efficiënter door bv. afbeeldingen, video’s of online media toe te voegen door ze te slepen en te plaatsen,,open en bewerk pdf-bestanden snel en eenvoudig in Word en flash Fill in Excel maakt het eenvoudig om data te formatteren en herordenen, met hulpmiddelen die patronen in data herkennen en automatisch de resterende gegevens toevoegen, zonder dat daar formules of macro’s voor nodig zijn.

Let op: Voor Microsoft Office 2013 heeft u Windows 7 of hoger nodig.Besturingssysteem/software
Gebundelde software
Word, Excel, Powerpoint, OneNote, Outlook
Licentie
Aantal licenties
1 gebruiker
Minimale systeemeisen
Minimaal benodigde RAM
1 GB
Minimaal benodigde schijfruimte
3 GB
Minimale processor snelheid
1 GHz
Windows-compatibiliteit
Windows 7 of hoger
Taal
Taal
Nederlands
Technische details
Platform
Win
Productnummers
Artikelnummer fabrikant
T5D-01626
Productnummer
80009958Voeg toe aan verlanglijst