• Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Op werkdagen voor 23:30 besteld, morgen in huis!
  • 14 dagen bedenktijd
Microsoft
Microsoft Office 2013 Home and Student
  

Microsoft Office 2013 Home and Student

Beschikbaarheid: niet (meer) beschikbaar
1 Licentie, Engels.
 
 

Het nieuwste van Office

Microsoft Office 2013 voor Thuisgebruik en Studenten is ontworpen om sneller te creëren en communiceren, met nieuwe, tijdbesparende functies en een strakke, moderne uitstraling. Bovendien kunt u uw documenten met SkyDrive opslaan in de cloud, zodat u er vrijwel overal toegang toe hebt.

Wat biedt Microsoft Office 2013 voor Thuisgebruik en Studenten
Microsoft Office 2013 voor Thuisgebruik en Studenten biedt u de nieuwste versies in 1 programma , Word, Excel, PowerPoint en OneNote.

Vink uw taken sneller af
Ervaar Office op z’n best op Windows 8-apparaten, met een verbeterde gebruikersinterface, geoptimaliseerd voor touch, stylus en toetsenbord. Maak gebruik van de verbeterde functionaliteiten voor een betere leeservaring. Het nieuwe startscherm toont u een selectie van recent bewerkte documenten en sjablonen, zodat u snel aan de slag kunt.

Vereenvoudig de manier waarop u communiceert
Om uw werk in Microsoft Office 2013 voor Thuisgebruik en Studenten nog eenvoudiger te maken maakt u gebruik van OneNote om notities, afbeeldingen, webpagina’s, spraakberichten en meer te verzamelen en te delen, laat u anderen door uw Word-documenten bladeren in een browser, zelfs als ze niet over Word beschikken en Concentreert u zich op uw publiek met hulpmiddelen in PowerPoint om in te zoomen of verder te gaan naar een willekeurige dia, zonder dat de tussenliggende dia’s worden getoond.

Profiteer van slimmere programma’s.
Slimmere programma’s maken uw werk eenvoudiger en efficiënter door bv. afbeeldingen, video’s of online media toe te voegen in documenten door eenvoudig slepen en verplaatsen. Wilt u pdf-bestanden bewerken? Dan kan dat snel en eenvoudig in Word. En flash Fill in Excel maakt het eenvoudig om data te formatteren en te herordenen, met hulpmiddelen die patronen in data herkennen en automatisch de resterende gegevens toevoegen, zonder dat daar formules of macro’s voor nodig zijn.

Let op: Voor Microsoft Office 2013 heeft u Windows 7 of hoger nodig.Besturingssysteem/software
Gebundelde software
Word, Excel, Powerpoint, OneNote
Licentie
Aantal licenties
1 gebruiker
Minimale systeemeisen
Minimaal benodigde RAM
1 GB
Minimaal benodigde schijfruimte
3 GB
Minimale processor snelheid
1 GHz
Windows-compatibiliteit
Windows 7 of hoger
Taal
Taal
Engels
Technische details
Bestemd voor
Studenten
Platform
Win
Productnummers
Artikelnummer fabrikant
79G-03549
Productnummer
80009987Voeg toe aan verlanglijst