• Gratis verzending vanaf € 50,-
 • Op werkdagen voor 23:30 besteld, morgen in huis!
 • 14 dagen bedenktijd
Panda
Panda Internet Security 2016

Panda Internet Security 2016

Beschikbaarheid: niet (meer) beschikbaar
1 licentie, 5 gebruikers, Nederlands / Frans
 
 

Cybercriminaliteit is helaas niet meer weg te denken uit onze virtuele wereld. Virussen, malware, phishing - allemaal termen die we als internetgebruiker kennen en verafschuwen. Bescherm je dan ook tegen schadelijke software en ongeoorloofde gebruikers op jouw computer. Dit internetbeveiligingssoftwarepakket van Panda - voor 5 gebruikers - biedt de bescherming die jij nodig hebt. Ga veilig online met Internet Security 2016.

Antivirus Pro 2016 voor Windows

De beveiligingssoftware van Panda beschermt jouw Windows-apparaten tegen allerlei soorten bedreigingen van buitenaf. De software doet dit onder andere door middel van detectietechnieken die zich berust op collectieve intelligentie van andere Panda-gebruikers. Doordat de beveiligingsdata onderling wordt gedeeld ben jij altijd voorzien van de nieuwste beveiligingsoplossingen. Jouw computers worden dankzij de firewall beschermd tegen indringers van buitenaf. Bovendien worden jouw bestanden extra beschermd zodra je verbinding maakt met een 'vreemd' netwerk, zoals in de trein of in de bibliotheek. Voortaan kun je veilig over het internet surfen zonder je zorgen te moeten maken over phishing-websites (websites die zich voordoen als een betrouwbare website, maar dit niet zijn). Bovendien bevat Panda Internet Security:

 • Wifi-beveiliging - zie gelijk wie er is verbonden met jouw netwerk.
 • Virtueel toetsenbord - tekst typen met je muis. Dit gaat malware tegen die jouw toetsaanslagen registreert bij het invoeren van wachtwoorden.
 • Panda rescue kit - dieptescan om malware te verwijderen en computer veilig opstarten via usb.
 • Multimedia-/Gaming-modus - zo min mogelijk last van de antivirussoftware tijdens het kijken/spelen van multimedia.
 • Parental Control - blokkeer aanstootgevende websites voor (jonge) kinderen.
 • Online back-up - bewaar belangrijke documenten in de cloud (2 GB opslag).
 • Data shield - extra beschermingslaag tegen malware die gevoelige gegevens probeert aan te tasten.
 • Applicatiebeheer - scant en controleert nieuw geïnstalleerde applicaties.

Antivirus Pro 2016 voor iOS

Internet Security 2016 beschermt jouw Macs! De antivirussoftware beschermt jouw Macs tegen allerlei soorten malware. Bovendien worden jouw e-mails en bestanden ook gecontroleerd op schadelijke software. De scans en het veilig stellen van jouw besturingssysteem wordt allemaal op de achtergrond gedaan. Op deze manier kun jij prettig en veilig verder werken zonder dat je gestoord wordt. De software van Panda wordt automatisch voorzien van updates zodra deze verbinding maakt met het internet. Heb jij een iPhone, iPad of iPod? Dan kun je met de software van Panda jouw apparaat vinden op het moment dat je deze verliest. Met behulp van de GPS-zender worden jouw iOS-apparaten binnen een mum van tijd gelokaliseerd en weergegeven op de kaart. Bovendien kun je jouw iPhone, iPad of iPod via een Mac scannen en schadelijke bestanden verwijderen.

Antivirus Pro 2016 voor Android

Ook aan Android-apparaten heeft Panda gedacht. Heb jij dus Android-tablets of -smartphones, dan kun je gebruik maken van een aantal zeer handige functies. De software beschermt jouw smartphone of tablet tijdens het downloaden en installeren van nieuwe apps en andere bestanden. Daarnaast wordt ook jouw SD-kaart gescand op potentieel schadelijke bestanden. Internet Security 2016 helpt je bovendien met het tegengaan van diefstal. Het diefstalalarm gaat af zodra iemand zonder jouw toestemming je Android-apparaat oppakt, je kunt een verloren smartphone/tablet via GPS lokaliseren, blokkeren en jouw gegevens verwijderen. Probeert iemand jouw smartphone of tablet te openen met het verkeerde wachtwoord? Dan stuurt deze een foto en de locatie van de dief door. Bovendien bevat Panda Internet Security 2016 voor jouw Android-apparaat:

 • Optimalisatie - optimaliseert de batterij, monitor het geheugengebruik van geïnstalleerde apps en sluit apps af wanneer deze teveel batterij gebruiken.
 • Privacycontrole - controleert apps op privacygevoelige toegangsvoorwaarden.


Functies
Anti-spyware bescherming
Anti-virus bescherming
Applicatiebeheer
Bestandsencryptie
Bestandsshredder
Data bescherming
Firewall
Mac bescherming
Mobiele bescherming
Online backup
Ouderlijke toezicht
Schoonmaak kit
Systeem opschonen en versnellen
USB auto-install bescherming
Veilig browsen
Virtueel toetsenbord
Wachtwoord manager
Wi-Fi-monitor
Licentie
Aantal gebruikers
5
Aantal jaar
1 jaar
Aantal licenties
1
Software uitvoering
CD-Rom
Taal
Taal
Nederlands, French
Technische details
Bestemd voor
Consumenten
Productnummers
Artikelnummer fabrikant
Q1IS16MB5
Productnummer
80040190Voeg toe aan verlanglijst