• Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Op werkdagen voor 23:30 besteld, morgen in huis!
  • 14 dagen bedenktijd
Toshiba
Toshiba Canvio Connect II - 500 GB - Goud

Toshiba Canvio Connect II - 500 GB - Goud

Beschikbaarheid: niet (meer) beschikbaar
2,5 inch, USB 3.1 (Gen 1) type A, Voeding via USB
 
 

De Canvio Connect II: klaar om te verbinden

Open uw bestanden overal en met elk apparaat. De nieuwe Canvio Connect II is een slimme opslagoplossing die snel zal uitgroeien tot uw favoriete gegevenspartner. De Canvio Connect II biedt draagbare opslag, maar kan uw pc zelfs veranderen in uw eigen cloudserver. Gebruik de voorgeïnstalleerde software voor externe toegang om uw bestanden direct te openen op al uw apparaten, waar u ook bent.
* De Canvio Connect II moet zijn aangesloten op een pc- en WiFi-omgeving. (De pc moet zijn ingeschakeld of in standby staan)

Elk bestand, overal

De Canvio Connect II ziet er niet alleen fraai uit, hij kan ook meer dan andere draagbare schijven. De software voor externe toegang verandert uw pc in een persoonlijke cloudopslagserver. Zo kunt u bestanden uploaden en downloaden van en naar elke locatie en apparaat.*
* De Canvio Connect II moet zijn aangesloten op een pc- en WiFi-omgeving. (De pc moet zijn ingeschakeld of in standby staan)

10 GB cloudopslag gratis

De Canvio Connect II biedt niet alleen externe opslag voor al uw apparaten, maar ook 10 GB gratis extra ruimte in de cloud voor uw belangrijke back-ups. En mocht u meer nodig hebben, dan kunt de 10 GB gratis cloudopslag eenvoudig uitbreiden.

Supersnelle USB 3.0

Deze harde schijven maken gebruik van de USB 3.0-technologie die veel sneller is dan USB 2.0, maar er wel compatibel mee is. Zo kunt u uw bestanden heel snel overzetten en organiseren.

Complete Back-up-oplossing

Met de voorgeïnstalleerde NTI® Backup Now EZ™-software kunt u comfortabel en veilig back-ups maken en herstellen van bestanden, mappen en het volledige systeem.

Bescherm uw gegevens

De Canvio Connect II kan tegen een stootje. Er zijn extra voorzorgsmaatregelen genomen om uw gegevens onderweg te beschermen. Dankzij de ingebouwde schoksensor en ramp-loading-technologie kunt u de schijf met een gerust hart meenemen.

Mac® en PC geen probleem

Compatibiliteit is geen enkel probleem dankzij het meegeleverde NTFS-stuurprogramma voor de Mac. Of het nu een pc of een Mac is, of beide, zodra u ze aansluit op de Canvio Connect II kunt u uw bestanden openen.Aansluitingen
USB-aansluiting
USB-connectortype
USB Type-A
USB-versie
3.0 (3.1 Gen 1)
Verbindingstechnologie
Bedraad
Besturingssysteem/software
Gebundelde software
NTI Backup Now EZ
Energie
Stroomvoorziening via USB
Fysieke eigenschappen
Breedte
78 mm
Diepte
109 mm
Formaat
2.5"
Gewicht
230 g
Hoogte
19,5 mm
Kleur van het product
Goud
Harde schijf
File format system
NTFS
Opslagcapaciteit
500 GB
Inhoud van de verpakking
Garantiekaart
Gebruikershandleiding
Meegeleverde kabels
Micro-USB
Productnummers
Artikelnummer fabrikant
HDTC805EC3AA
Productnummer
20510088Voeg toe aan verlanglijst