• Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Op werkdagen voor 23:30 besteld, morgen in huis!
  • 14 dagen bedenktijd
ZENS
Outlet: ZENS Qi Wireless Car Charger

Outlet: ZENS Qi Wireless Car Charger

Qi verbindingstechnologie
Garantie: 2 Jaar
van 
159,-399,-399,-14,9514,95
 voor
4,9590,9095,99499,-
288,43288,43288,43412,40304,96288,43
Beschikbaarheid:
Verwacht over 1 dag(en)
Levertijd:
Morgen, donderdag
1 stuk in het internetmagazijn

Dit outlet artikel is in nieuwe staat. Dit product is volledig door ons gecontroleerd en heeft geen gebruikssporen. De doos van dit product is open geweest en vertoont beschadigingen zoals stickerschade, kleine deukjes of scheuren. Het is mogelijk dat er geen instructieboekjes aanwezig zijn. U krijgt 2 jaar garantie en een mooie korting!


De fantastische ZENS Qi Wireless Car Charger laadt uw smartphone op terwijl u onderweg bent. Op een duurzame en ruimtebesparende manier; de draadloze autolader past in de bekerhouder van uw auto en wordt gevoed door de 24-Volt sigarettenaansteker. Plaats uw smartphone in de sleuf en het draadloos begint direct. Met de Qi Car Charger kunt u elke compatibele smartphone opladen zonder de ergernis van een wirwar aan kabels.

Eigenschappen:

  • Alleen smartphones met een display kleiner dan 5 " passen in de ZENS Qi Wireless Car Charger.
  • De uitsparing van de bekerhouder in uw auto moet groter zijn dan 75 mm.
  • DC autolader wordt meegeleverd.

Draadloze oplaad pads

ZENS draadloze oplaad pads zijn ideaal voor thuisgebruik of op kantoor. Uw toestel wordt direct opgeladen zodra het op een laadstation wordt geplaatst. De zeven ingebouwde inductiespoelen creëren een zeer groot positioneergebied voor feilloos draadloos opladen. U kunt uw toestel dan ook overal op het laadstation neerleggen. Elke smartphone die werkt met de Qi-standaard kan door de pads worden opladen. Een wirwar aan laadkabels wordt hiermee voorkomen.

Draadloos opladen

De Qi Technologie: draadloos opladen door inductie.
De ZENS laders gebruiken een elektromagnetisch veld en inductieve koppeling om energie te sturen naar het apparaat dat moet worden opgeladen. Ze zijn geschikt voor elk compatibel elektronisch oplaadbaar apparaat tot maximaal 5W. De verzonden energie wordt opgeslagen in de batterijen van het toestel.
De opladers (verzenders) gebruiken een inductiespoel om een elektromagnetisch veld te creëren. Een inductiespoel in het draagbare apparaat (ontvanger) neemt de energie op en zet deze weer om in elektrische stroom naar de accu. ZENS laders zijn uitgerust met zeven inductiespoelen, waardoor het apparaat elke keer probleemloos kan worden opgeladen. Dankzij dit grote aantal ingebedde spoelen kan uw toestel vrij op het laadstation worden geplaatst en hoeft het niet te worden vergrendeld. Inductietechnologie maakt het opladen van mobiele apparaten een stuk gemakkelijker; u hoeft geen stroomkabel meer aan te sluiten. Het toestel kan op, of in de buurt van een laadstation worden geplaatst.

Merk ZENS

ZENS is een jong en innovatief Nederlands bedrijf. ZENS is gespecialiseerd in de ontwikkeling, design en productie vanwireless charging producten voor mobile telefoons. Oplossingen die er voor zorgen dat het gemak van opladen van de mobiele telefoon en het altijd hebben van een volle batterij verzekerd is.
ZENS support de Qi standaard in alle producten en is een van de eerste bedrijven in Europa met een volledig portfolio van wireless charging producten. Voor thuis, op het werk en onderweg, ZENS heeft een oplossing met wireless charging. Gemak, technologie en design staan centraal staan centraal bij alle producten van ZENS.Energie
Aantal spoelen
3
Draadloze oplaadtechnologie
Qi
Type stekker
Sigarettenaansteker
Fysieke eigenschappen
Kleur van het product
Zwart
LED-indicatoren
Producttype
Oplader
Technische details
Compatibele producten
Apple iPhone 4 (met cover), Apple iPhone 4s (met cover), Apple iPhone 5 (met cover), Apple iPhone 5s (met cover), Apple iPhone 6 (met cover), Google Nexus 4, Samsung Galaxy S4 (met cover), Samsung Note 3 (met cover), Samsung Note 4 Alpha (met cover), Nokia Lumia 735, Nokia Lumia 820, Nokia Lumia 830, Nokia Lumia 920, Nokia Lumia 930, Samsung Galaxy S3 (met cover), Google Nexus 5, Google Nexus 6, Google Nexus 7, LG G3, LG Optimus G Pro, Nokia Lumia 1520
Compatibiliteit
Smartphone
Type oplader
Draadloos
Productnummers
Artikelnummer fabrikant
ZECC01B/00-AN-2
Productnummer
80047663Voeg toe aan verlanglijst